rzk@advokaterne.com

+ 45 22 20 09 68

CVR-nr. 37 84 09 63

Download vCard

Linkedin

Sprog:

Dansk og engelsk.

CV:

2016 – Selvstændig i kontorfællesskabet advokaterne.com, Aarhus

2015 – 2016 – Advokat hos Gorrissen Federspiel, Aarhus

2004 – 2015 – In-house counsel, Director, Vestas Wind Systems A/S

2003 – Møderet for Landsretten (L)

2002 – Beskikkelse som advokat

1999 – 2004 – Advokatfuldmægtig/Advokat hos Hjulmand & Kaptain, Aalborg

1999 – Cand.jur. Aarhus Universitet

British_Flag_clip_art_medium English version

Rasmus Zoffmann Knudsen

Rasmus Zoffmann Knudsen har gennem sin karriere beskæftiget sig med mange af erhvervslivets retsforhold, både i forhold til danske regler og love, men også i relation til internationale regelsæt og kontrakter.

Rasmus er procedurevant og har praktisk erfaring med de fleste former for retlig tvistløsning, herunder retssagsbehandling, national og international voldgift, mediation og retsmægling samt diverse former for udenretlige forligsforhandlinger. Fra sin tilknytning til vindmøllebranchen har Rasmus opnået et indgående kendskab til branchens aktører samt dens særlige juridiske og forretningsmæssige struktur.

Rasmus har beskæftiget sig indgående med danske og internationale kontraktforhold og har mere end ti års praktisk erfaring med engelsksprogede kontrakter, både i forhold til indgåelse og udformning af kontrakterne, men også i forhold til en efterfølgende vurdering af allerede indgåede kontrakter.

Med sin erfaring fra den traditionelle advokatbranche, kombineret med en årrække som in-house counsel, har Rasmus opnået et godt kendskab til de interesser og udfordringer, som optager mange virksomheder. Herigennem har Rasmus samtidig erfaret vigtigheden af at kunne foretage en effektiv analyse og tilskæring af de foreliggende opgaver, og at selv juridiske problemstillinger bør kunne formidles på en forståelig måde.

MERE END EN GOD ADVOKAT

Kreativitet og kvalitet i rådgivningen og sagsbehandlingen er i høj grad betinget af erfaring, alsidighed, solid etik og en direkte kontakt imellem advokaten og klienten samt et personligt engagement i klientens problemer.

SE ALLE VORES ADVOKATER

Navigation