Advokat til kontorfællesskab

Vi søger en selvstændig advokat til vores velfungerende kontorfællesskab i hjertet af Aarhus.

Kontorfællesskabet består i øjeblikket af 8 selvstændige advokater, 5 sekretærer og en receptionist samt PrivatRevision med i alt 7 medarbejdere.

Vi har kontor på Åboulevarden 3, 1. sal, 8000 Aarhus C, lige ved Europaplads og overfor Dokk1. Kontoret er lyst og venligt med individuelle kontorer til juristerne og 2-mandskontorer til sekretærerne. Vi har 3 gode mødelokaler og et stort kantineområde med udsigt ud over Europaplads og det bynære havneområde.

Omgangstonen på kontoret er utvungen og uhøjtidelig, og vi har en idé om, at man skal være i mindst lige så godt humør, når arbejdsdagen er omme, som da den begyndte.

Kontoret dækker tilsammen et bredt spektrum af de juridiske discipliner, og vi er ikke bange for vidensdeling, at henvise sager til hinanden eller for at arbejde sammen om løsning af opgaver. Vi ønsker nemlig at betjene vores klienter bedst muligt, og det mener vi gøres bedst ved at trække på hinandens kompetencer og ressourcer, når det er nødvendigt eller hensigtsmæssigt.

Vi har i øjeblikket plads til en ny advokat i kontorfællesskabet og en sekretær.

Det kræver ikke store investeringer at blive en del af kontorfællesskabet. Vi har alle de nødvendige faciliteter, og opkobling til Unik Advosys-systemet kan etableres med ganske kort varsel.

De løbende udgifter til kontorfællesskabet er også til at overse. Udgifterne, der bl.a. dækker husleje, kontorhold, telefoni, receptionist og opkobling til Unik Advosys, udgør ca. kr. 300.000 pr. advokat pr. år.

Ring gerne til advokat Torben Høholt Jensen på 22 22 09 66 eller skriv til ham på thj@advokaterne.com for nærmere oplysninger eller for at aftale et møde på kontoret.
Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt og med diskretion.

Navigation